Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
2.00
2 stars: Prost
1 pareri

Sirop Monin Honey 0.7L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

50 lei Lei
Cod produs
285318
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Doar citind denumirea acestui sirop din gama Monin iti imaginezi gustul sau dulce si fermecator de miere. Gustul adauga un plus de savoare oricarei bauturi. Sirop Monin Honey 0.7L capteaza excelent aroma florala a mierii, insa vine cu un avantaj: se dizolva imediat atat in bauturi calde, cat si in bauturi reci. Savurati-l in limonade, ceaiuri, cafea sau cocktailuri clasice, pentru un plus de gust si carisma.
Despre Monin:
Mai bine de un secol de traditie si un portofoliu ce cuprinde peste 150 de arome au facut ca Monin sa fie astazi un brand de referinta pe piata bauturilor din intreaga lume. Compania fondata in 1912 este in continuare o afacere de familie, fiind condusa in prezent de cea de-a treia generatie.

Creativitatea si inovatia sunt motorul care face ca mostenirea frantuzeasca a brandului sa nu se piarda in contextul unei piete dinamice, cum este cea din zilele noastre. Gamele de sirop, piure de fructe, sos, frappe, lichior si smoothie sunt savurate astazi in peste 150 de tari de oameni ca tine, care isi doresc un plus de aroma de la bautura lor preferata.

Sunt zeci de siropuri grupate in functie de aroma in 8 mari categorii: fruits & nuts, specialities, cookies & pies, spice s& herbs, vegetables, flowers, alcohol free, teas.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura