Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
2.00
2 stars: Prost
1 pareri

Sirop Monin Tonka Bean 0.7L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

50 lei Lei
Cod produs
285122
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Boabele din Sirop Monin Tonka Bean 0.7L au o aroma specifica, intensa, care poate fi descrisa ca o combinatie intre vanilie si caramel. Din acest motiv sunt adesea folosite in compozitia deserturilor precum creme brulee, ganache sau macaroons.

Sirop Monin Tonka Bean este un sirop concentrat, creat din ingrediente selectionate, care isi propune sa imbogateasca exponential gustul bauturilor preferate. Savurati-l in cafea, milkshake-uri, cocktailuri sau bauturi desert.

Despre Monin:

Mai bine de un secol de traditie si un portofoliu ce cuprinde peste 150 de arome au facut ca Monin sa fie astazi un brand de referinta pe piata bauturilor din intreaga lume. Compania fondata in 1912 este in continuare o afacere de familie, fiind condusa in prezent de cea de-a treia generatie.

Creativitatea si inovatia sunt motorul care face ca mostenirea frantuzeasca a brandului sa nu se piarda in contextul unei piete dinamice, cum este cea din zilele noastre. Gamele de sirop, piure de fructe, sos, frappe, lichior si smoothie sunt savurate astazi in peste 150 de tari de oameni ca tine, care isi doresc un plus de aroma de la bautura lor preferata.

Sunt zeci de siropuri grupate in functie de aroma in 8 mari categorii: fruits & nuts, specialities, cookies & pies, spice s& herbs, vegetables, flowers, alcohol free, teas.

Retete recomandate: Tonka Bean Creamy Martini  30 ml Sirop Monin Tonka Bean

40 ml vodka
30 ml fresh cream

Shake ingredients with ice and strain into a cocktail glass. Glass can be rimmed with MONIN sauce and cinnamon powder.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura