Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
2.00
2 stars: Prost
1 pareri

Sirop Monin Pink Peppercorn 0.7L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

50 lei Lei
Cod produs
285597
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Piperul roz este un condiment atipic, fiind extrem de aromat in preparate si extrem de interesant vizual, in bauturi. Descoperit pentru prima data in America de Sud, piperul roz a dobandit imediat o faima internationala. Crearea unui sirop spicy pentru a aromatiza tot felul de bauturi a fost, firesc, urmatorul pas. Sirop Monin Pink Peppercorn 0,7L este obtinut din aroma naturala de piper roz si zahar pur, este vegan si fara gluten si poate fi pastrat pana la 24 de luni de la deschidere. Produsul inglobeaza in buchetul sau fascinant calitati ale piperului roz si este extrem de versatil. Sirop Monin Pink Peppercorn poate fi folosit pentru a aromatiza bauturi precum cocktailuri, mocktailuri, ceaiuri reci sau sucuri. Acesta adauga tonuri spicy bauturilor alcoolice si non-alcoolice pentru a le oferi acel twist menit sa surprinda toate simturile.

Despre Monin:

Mai bine de un secol de traditie si un portofoliu ce cuprinde peste 150 de arome au facut ca Monin sa fie astazi un brand de referinta pe piata bauturilor din intreaga lume. Compania fondata in 1912 este in continuare o afacere de familie, fiind condusa in prezent de cea de-a treia generatie.

Creativitatea si inovatia sunt motorul care face ca mostenirea frantuzeasca a brandului sa nu se piarda in contextul unei piete dinamice, cum este cea din zilele noastre.

Gamele de sirop, piure de fructe, sos, frappe, lichior si smoothie sunt savurate astazi in peste 150 de tari de oameni ca tine, care isi doresc un plus de aroma de la bautura lor preferata.

Sunt zeci de siropuri grupate in functie de aroma in 8 mari categorii: fruits & nuts, specialities, cookies & pies, spice s& herbs, vegetables, flowers, alcohol free, teas.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura