Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
2.00
2 stars: Prost
1 pareri

Vodca Finlandia Classic 0.7L 40%

0 stars: 0.00 din 0 pareri

50 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Finlandia Classic este o Vodka produsa in Finlanda, fabricata din orz si apa de cea mai buna calitate. Orzul este distilat folosind un sistem continuu de distilare cu multi-presiune la o fabrica din comuna Koskenkorva. Distileria care produce Vodka Finlandia Classic a fost infiintata in 1888 de catre dr. Wilhelm Juslin, langa izvorul glaciar din micul sat finlandez Rajamk. Astazi, o instalatie din aceasi locatie istorica produce si imbuteliaza Finlandia. Alcoolul distilat este transportat apoi intr-o instalatie de productie din satul Rajamki, la aproximativ 45 de kilometri nord de Helsinki.

Puritatea apei este atat de crescuta incat nu mai este nevoie de niciun tratament chimic. Superba vodca finlandeza poate fi consumata simplu, cu gheata sau ca baza pentru o cocktailuri. Din anul lansarii, 1970, designul sticlei a fost modificat de patru ori, pastrand intotdeauna ca simbol gheata.

Dar nu numai apa pentru Vodka Finlandia este speciala. Intreaga productie a bauturii este foarte elaborata si bine gandita. De asemenea, alcoolul extras din orzul de cea mai buna calitate este fabricat intr-un proces lung, in sapte etape de distilare. Datorita acestui lucru, nu este de mirare ca vodka Finlandia este una dintre cele mai populare bauturi spirtoase din lume si preferata barmanilor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura