Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
2.00
2 stars: Prost
1 pareri

Rom Matusalem Platino 0.7L 40%

0 stars: 0.00 din 0 pareri

69 lei Lei
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Matusalem Platino 0.7 L 40% se evidentiaza de celelalte sortimente din gama prin faptul ca este un blend triplu distilat si dublu filtrat. Astfel romul capata o aroma clara, delicata si perfect echilibrata. De aceasta data, sticla are un design modern, care pastreaza totusi elemente ce amintesc de istoria cubaneza a acestei bauturi inedite. Matusalem Platino este usor mai parfumat decat alte sortimente de rom alb, fiind caracterizat de un profil aromatic unde se evidentiaza si note florale. Acestea anticipeaza, desigur, complexitatea gustului. Romul este alegerea ideala pentru cei care prefera un sortiment sofisticat, dar si pentru amatorii de vodca premium si super premium.

Marca Matusalem a luat nastere in Santiago de Cuba in urma unui vis ambitios: de a crea cel mai delicat si fin rom pe care cineva a avut placerea sa-l deguste. Folosind procesul de distilare si invechire Solera, fondatorii au creat o formula secreta bine pazita ce a fost inmanata din generatie in generatie de la inceputurile sale in Cuba pana in prezent in Republica Dominicana.

Matusalem Platino 0.7 L 40%: Un spirit unic triplu-distilat. Un blend unic de rom triplu-distilat si dublu-filtrat, un gust exceptional si echilibru delicat dublat de aroma subtila. Distinctiv imbuteliat intr-o sticla ce inspira modernitate dar care in acelasi timp poarta traditia si individualitatea sa. Un rom superb precum si o optiune pentru bautorii de vodca premium si super-premium. Se savureaza mixat in cocktailuri sau simplu cu cuburi de gheata.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura