Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
2.00
2 stars: Prost
1 pareri

Whisky Teacher's 0.7L 40%

0 stars: 0.00 din 0 pareri

55 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
La scurt timp dupa schimbarea legilor cu privire la productia de alcool, in 1830, William Teacher a obtinut licenta pentru a vinde whisky intr-un magazin din Glasgow, unde a creat Whisky Teacher's. William si-a extins afacerea si a creat in urmatorii ani un lant de magazine in capitala Scotiei. Caracterul sofisticat, textura catifelata si maturitatea gustului se imbina armonios pentru a da nastere unei bauturi elegante, apreciate peste tot in lume.

Urmasii lui William Teacher au oferit in continuare blend-ul original apoi au dezvoltat o noua expresie Highland Cream, iar pana la sfarsitul secolului al XIX-lea au reusit sa exporte Whisky Teacher's in alte state din Europa si in Indii, apoi sa construiasca propria distilerie numita Ardmore, in micul sat Kennethmont din zona Aberdeenshire. Distileria Ardmore a fost dezvoltata in urmatoarele decenii si a fost marita foarte mult capacitatea de productie. Blend-urile Teacher's au devenit cunoscute si in S.U.A. in anii 1930, dupa Prohibitie.

Astazi Teacher's are o gama variata de whisky-uri, editii rare si de colectie obtinute cu aceleasi metode si retete vechi de aproape 200 de ani. Mestesugul de a crea expresii premiate international vine din experienta distilatorilor si maestrilor in amestecuri. Whisky Teacher'sse adreseaza celor care prefera bauturile elegante, cu gust puternic de malt.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura