Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
2.00
2 stars: Prost
1 pareri

Bautura Ole Smoky Apple pie 0.7L 35%

0 stars: 0.00 din 0 pareri

99 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Ole Smoky Apple pie Moonshine este bautura traditionala din vremea prohibitiei, un distilat de porumb nematurat care se transporta la lumina lunii. In ziua de azi, Moonshine a fost initial un termen de argou pentru spirtoasele distilate la alcoolemie mare, produse de obicei in mod ilicit, fara autorizatie guvernamentala. In ultimii ani, totusi, moonshine a fost legalizat in diverse tari si a devenit un produs comercial.

Moonshine este la fel de american precum placinta de mere, de aceea Ole Smoky Apple pie s-a inspirat din celebrul preparat, imprumutand traditionalele condimente ale acesteia si oferindu-i acestui whiskey un gust bogat, dulce, cu note indraznete de mere coapte si scortisoara. Aceasta combinatie delicioasa de arome poate aduce amintiri legate de placinta calda de mere intr-o seara racoroasa de vara si savurat la fel de usor.

Apple pie este una dintre cele mai bine vandute marci moonshine din lume. In Romania, va fi disponibila in sase sortimente: Harley-Davidson Road House Customs, Apple Pie Moonshine, Moonshine Cherries, White Lighting Moonshine, Hunch Punch Moonshine, Blue Flame Moonshine.

Ole Smokey Tennessee Moonshine are o istorie de peste 100 de ani si este primul moonshine legal din Tennessee, produs la poalele muntilor ?Smoky?, in statiunea Gatlinburg din SUA.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura