Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
2.00
2 stars: Prost
1 pareri

Rom Matusalem Extra Anejo 0.7L 38%

0 stars: 0.00 din 0 pareri

85 lei Lei
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Marca Matusalem a luat nastere in Santiago de Cuba in urma unui vis ambitios: de a crea cel mai delicat si fin rom pe care cineva a avut placerea sa-l deguste, care a dat origine la Matusalem Extra Anejo. Folosind procesul de distilare si invechire Solera, fondatorii au creat o formula secreta bine pazita ce a fost inmanata din generatie in generatie de la inceputurile sale in Cuba pana in prezent in Republica Dominicana.

Matusalem Extra Anejo 38% 0.7L este un blend elegant, in a carui compozitie intra unele dintre cele mai speciale sortimente de rom invechit. Sortimentul este caracterizat de un buchet aromatic complex si sofisticat, ideal pentru a crea baza unor cocktailuri formidabile. Textura sa fina si aromele delicioase cuceresc de la prima degustare atat iubitorii de rom cat si novicii. Asemeni celorlalte sortimente din familia Matusalem, si acest rom este invechit tot prin traditionala metoda Solera, iar reteta este secreta, fiind pastrata cu sfintenie de peste 100 de ani.

Matusalem Extra Anejo 38% 0.7L este un amestec dintre cele mai fine varste. Acesta este un rom delicios si foarte rafinat, cu un caracter deosebit si ideal pentru bauturile amestecate. Un pariu sigur pentru cei tineri si la moda. Aroma si netezimea sa vor castiga afectiunea iubitorilor de rom si a novicilor. Acest rom elegant si sofisticat are un pret competitiv pentru a concura in segmentul cu volum mare de rom de calitate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura